Crowndfundingactie voor afgebrande strandtent Woodstock 69

@Erik Feenstra

Een groep vaste klanten is een crowdfundingactie begonnen om geld in te zamelen voor de populaire strandtent Woodstock 69. Maandagavond heeft een brand op camping Bloemendaal de inventaris van Woodstock verwoest. In de winter wordt de parkeerplaats van de camping aan de Zeeweg gebruikt om strandtenten op te slaan. Door nog onbekende oorzaak brak rond 19.00 uur brand uit op de parkeerplaats.

Andere containers konden worden gered, maar die van Woodstock niet. Initiatiefneemster Silvia d’Anjou hoopt zo’n 10.000 euro binnen te halen om de eigenaar, Steef Molenaar, op weg te helpen. ‘Geld van de verzekering kan nog maanden duren’, schrijft ze op de crowdfundingpagina.  De  eerste 3000 euro zijn al binnen. Het openingsfeest van Woodstock staat gepland op 23 maart.

 

Lees ook:Branden zendmasten ‘absurde samenloop’
Lees ook:Theater Helmond door brand verwoest
Lees ook:Paradiso organiseert benefiet voor afgebrand muziekpand
Lees ook:Museum Diorama Nunspeet afgebrand
Lees ook:Aviodrome in Lelystad is gered

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>