Bollenvelden eerdaags op zijn mooist

De bollenvelden in Zuid- en Noord-Holland staan in bloei; met het fraaie lenteweer is de bollenstreek dit weekend een ideaal dagje eropuit. ‘Het schitterende lenteweer geeft de bollenvelden een extra groeistoot. Vooral de hyacinten komen vlotter op kleur’,  meldt de Bollenveldenradar. Het bekendste is de bollenstreek achter de duinen tussen Leiden, Noordwijk en Haarlem. De Keukenhof in Lisse ging 22 maart 2012 open.

 

Zaterdag 21 april vindt het beroemde Bloemencorso van de Bollenstreek plaats.  VVV Noordwijkerhout verhuurt Vespa’s en heeft een wandelkaartje gemaakt met wandelroutes van verschillende afstanden. Voor fietsers zijn nieuwe routes via het knooppuntensysteem opgezet, Dutch Dakota Airlines (DDA) verzorgen de hele maand april op woensdag en zaterdag in samenwerking met de Keukenhof rondvluchten boven de Bollenstreek in een historische DC-3. Het vliegtuig vertrekt vanaf het Jet Center op Schiphol-Oost.

Lees ook:Bloemencorso door Bollenstreek naar Haarlem
Lees ook:Bloemencorso door de Bollenstreek
Lees ook:Bloemencorso door Bollenstreek van Noordwijk naar Haarlem
Lees ook:Bloemencorso Bollenstreek
Lees ook:Bloemencorso van de Bollenstreek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>