Kinderen aan het roer van de Pannenkoekenboot Rotterdam

Hoewel het iedere woensdagmiddag feest is op de Rotterdamse Pannenkoekenboot, belooft het woensdag 25 mei 2011 wel heel gezellig te worden. Het varende pannenkoekenrestaurant verwacht op deze dag zijn miljoenste bezoeker en wil deze persoon goed in het zonnetje zetten door een leven lang gratis pannenkoeken uit te reiken. Om er zeker van te zijn dat deze gelukkige een kind is, zijn er die dag alleen maar kinderen (eventueel met hun ouders) welkom op de boot (bron: persbericht).

 

Niet alleen de miljoenste bezoeker, maar ook alle andere kinderen vallen in de prijzen. Zij mogen de hele middag gratis meevaren, aan het roer staan, genieten van een verrassingsoptreden en onbeperkt pannenkoeken eten en versieren. De Pannenkoekenboot ligt in het centrum van Rotterdam, tegenover de Euromast. Al jaren voor veel kinderen een ideale locatie om een verjaardagsfeestje te vieren of voor een gezellige avond uit met het hele gezin. Onder het genot van pannenkoeken (die de kinderen zelf mogen versieren) genieten van de boottocht over de Maas, terwijl de allerkleinsten zich kunnen uitleven in de ballenbak met ruim 15.000 ballen. De Pannenkoekenboot is een initiatief van rederij Tonissen, gespecialiseerd in rondvaarten, dagtochten en varende feesten op de Nederlandse rivieren.

Lees ook:Oogstdag Kampereiland – zaterdag 20 augustus
Lees ook:Avond in het buitenmuseum: duizend lantaarns verlichten Zuiderzeemuseum Enkhuizen
Lees ook:Mega Kinderfestijn in Expo Twente Enschede
Lees ook:Kabouterweek bij Staatsbosbeheer
Lees ook:Efteling ontvangt honderd miljoenste bezoeker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>