Kabouterweek bij Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer organiseert van zaterdag 14 tot en met zondag 29 oktober de Kabouterweek. Tijdens de herfstvakantie kunnen kinderen in natuurgebieden met (groot)ouders van de herfstkleuren genieten, gezonde buitenlucht opsnuiven en – uitgedost als kabouters – op zoek gaan naar sporen van échte kabouters.

Zie ook: Sprookjesfestival Arnhem

Dat doen ze op de kabouterpaden, aangelegd op verschillende locaties in het hele land. De doelgroep zijn kinderen van 3 tot 7 jaar die in kabouters geloven. Voor ze op pad gaan, worden ze geschminkt en uitgedost als kabouters met een puntmuts, rode wangen en een knapzak. Aan het eind van het kabouterpad mogen ze de puntmuts behouden en krijgen ze als aandenken een kabouterspeldje. Een bezoek kost 5 euro per kind, volwassenen mogen gratis mee. Van tevoren online boeken (klik hier) is aan te raden.

Lees ook:Prinsen –en Prinsessendag paleis Het Loo
Lees ook:Prinsessendag paleis Het Loo
Lees ook:Ontdek het effect van verliefdheid op je lichaam bij BODY WORLDS
Lees ook:Zaterdag 10 en zondag 11 oktober: Stripfestival Breda
Lees ook:Veiling inboedel Paleis Soestdijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>