Dag van de Belegger in de RAI

Met de huidige financiële crisis actueler dan ooit: vrijdag 28 en zaterdag 29 november vindt in de RAI in Amsterdam de 30e Dag van de Belegger plaats (2012: klik hier). Op de grootste beleggingsbeurs van Nederland kunnen particuliere beleggers en potentiële beleggers hun licht opsteken op financieel gebied. Wat gaat de AEX in 2009 doen? Wat betekent de financiële crisis voor de individuele belegger? Juist nu is het belangrijk dat de privé belegger zich goed laat informeren.

 

Op de beurs zijn meer dan 80 praktische workshops te bezoeken, meer dan 15 lezingen en paneldiscussies en meer dan 90 sprekers uit binnen -en buitenland. Vijftig toonaangevende beleggers partijen hebben informatiestands en er zijn veel bestuurders en analisten aanwezig om mee te praten. Na het succes van vorig jaar besloot de organisatie deze beleggers beurs niet één, maar twee dagen te houden. Toegang is voor beide dagen gratis, maar inschrijven is wel verplicht: zie website. De beurs is geopend vrijdag van 8.45 tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Dag van de Belegger in de RAI
Lees ook:Dag van de Belegger in de RAI
Lees ook:Erfenisbeurs in Beatrixgebouw Utrecht
Lees ook:Second Home International 2009 in de Jaarbeurs
Lees ook:‘Second Home International’ in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>