Second Home International 2009 in de Jaarbeurs

Vrijdag 13 tot en met zondag 15 maart 2009 staat de voorjaarseditie van Second Home International in de Jaarbeurs in Utrecht (najaarseditie 2012: klik hier). Joost Luiten, lid van Golf Team Holland, opent de 25e editie van Second Home. Deze beurs is de grootste publieksbeurs van Europa op het gebied van tweede huizen. Zo’n 350 makelaars en projectontwikkelaars bieden huizen in alle soorten en maten in meer dan 65 landen aan. Ondanks de malaise op de woningmarkt worden er in ons land nog steeds nieuwe projecten ontwikkeld. De recreatiewoning in eigen land is hot, nu steeds meer mensen geen geld kunnen of willen uitgeven aan dure buitenlandse vakantiereizen.

 

Daarnaast is er ruime aandacht voor praktische zaken rondom aankoop of bezit van een tweede huis. Beheer- en verhuurorganisaties, financiële dienstverleners, hypotheekverstrekkers, juridische en fiscale adviseurs en verhuisbedrijven zijn aanwezig om informatie te geven. Ook zijn er veel lezingen van mensen met ervaringen, die al een tijdje elders wonen: zij vertellen over leven in een ander land, met een andere cultuur en hun fiscale en financiële zaken. Vrijdag is een seminardag met financiële en juridische onderwerpen. Deelname kost € 10,= (entree voor de beurs zit daarbij niet inbegrepen). De beurs is iedere dag open van 11.00 tot 18.00 uur. Toegang kost € 14,50 aan de kassa, online € 9,50. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee.

Lees ook:‘Second Home International’ in de Jaarbeurs
Lees ook:Second Home International 2011
Lees ook:Second Home International 2010 in de Jaarbeurs
Lees ook:‘Second Home International’ in de Jaarbeurs: elders wonen of beleggen
Lees ook:Second Home Internationaal in Jaarbeurs Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>