Second Home International 2010 in de Jaarbeurs

Vrijdag 26 tot en met zondag 28 maart 2010 staat de voorjaarseditie van Second Home International in de Jaarbeurs in Utrecht: de grootste publieksbeurs van Europa op het gebied van tweede huizen (najaarseditie 2012: klik hier). Deze beurs is de grootste publieksbeurs van Europa op het gebied van tweede huizen. Circa 350 makelaars en projectontwikkelaars bieden huizen in meer dan 65 landen aan. Een thema van deze editie is ‘duurzaam‘.

Op de beurs wordt ruim aandacht gegeven aan praktische zaken rondom aankoop en bezit van een tweede huis. Zo zijn er beheer –en verhuurorganisaties, financiële dienstverleners, hypotheekverstrekkers, juridische en fiscale adviseurs en verhuis-bedrijven. Daarnaast is er een uitgebreid seminarprogramma met onderwerpen rond aanschaf en bezit van een tweede huis. Ons eigen land krijgt speciale aandacht in de presentatie ‘Mooi Nederland’, met naast diverse exposanten aanbiedingen en speciale acties op de stand van mooi Nederland. De beurs is iedere dag open van 11.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Second Home International 2011
Lees ook:Second Home International 2009 in de Jaarbeurs
Lees ook:‘Second Home International’ in de Jaarbeurs
Lees ook:‘Second Home International’ in de Jaarbeurs: elders wonen of beleggen
Lees ook:Second Home Internationaal in Jaarbeurs Utrecht

1 Reacties // Reageer

One thought on “Second Home International 2010 in de Jaarbeurs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>