Erfenisbeurs in Beatrixgebouw Utrecht

Wat doet u met een erfenis? Zeker met de huidige financiële crisis iets om bij stil te staan. U kunt dit weekend naar de ‘Second Home‘ beurs in de Utrechtse Jaarbeurs, maar ook naar het Beatrixgebouw aan de overkant. Daar vindt u op de Erfenisbeurs 2008 op zaterdag 11 oktober alle dienstverleners die met erfenissen te maken hebben: nalatenschapadviseurs, notarissen, advocaten, bemiddelaars en executeurs. De beurs begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

 

Ieder uur starten workshops, verdeeld over verschillende zalen: basiszaal, goede doelenzaal, geldzaal, verdeelzaal, conflictzaal en ABN Amro-zaal. Alle workshops worden twee keer verzorgd. Daarnaast zijn er informatiestands. Toegang kost € 15,= aan de kassa, online (als dat nog mogelijk is) € 10,=.

 

Vrijdag 10 oktober vindt in het Beatrixgebouw de Erfenisvakdag plaats: voor iedereen die professioneel met erven en nalatenschap te maken heeft. VVD fractievoorzitter Mark Rutte is één van de sprekers. Registratie vanaf 10.30 uur, afsluitende borrel om 16.30 uur. ’s Middags zijn er drie workshopronden. Aanmelden kan online.

Lees ook:Handwerkbeurs in Van Nelle Fabriek
Lees ook:Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht
Lees ook:Crea Weekend in Rijswijk
Lees ook:Allergiebeurs in de Ahoy
Lees ook:Gezond & Wellness Beurs in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>