Gezond & Wellness Beurs in Leeuwarden

Vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november 2009 vindt WTC Expo voor het eerst Gezond & Wellness plaats, de grootste gezondheids-beurs van Noord Nederland. Drie dagen kan iedereen die is geïnteresseerd in zaken als gezonde voeding, lichaamsverzorging, gezondheid, beweging, gewicht, ontspanning en wellness. Naast informatie en artikelen is er een uitgebreid activiteitenprogramma met workshops, zoals: Nordic Walking, massage, power coaching, homeopathie, sport en ademhaling.

Dit soort consumentenbeurzen vinden elders al enige jaren plaats, maar in het noorden voor het eerst.  Vrijdagavond klinkt om 19.00 uur het startschot voor de Gezond & Wellness Night Run: 5 of 10 kilometer, met de beurshal als begin –en eindpunt. De band Vangrail verzorgt die avond de muzikale omlijsting. De deuren zijn geopend vrijdag van 13.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. De entree kost € 7,=  online en € 10,= aan de kassa; kinderen tot en met 16 jaar mogen gratis mee.

Lees ook:35e Fiets4daagse De Peel
Lees ook:Acht van Chaam 2012
Lees ook:Nationale Gezondheidsbeurs in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Leiden Marathon 2013
Lees ook:Ultraloop Stein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>