Pinksterraces en rally’s: Zandvoort, Venray, Stadskanaal, Tubbergen en Apeldoorn

Tijdens het pinksterweekend zijn er traditioneel een aantal Pinksterraces voor motoren en auto’s en verschillende autorrally’s in het hele land. Op Circuit Park Zandvoort vinden zaterdag 3 en zondag 4 juni de jaarlijkse  Pinsterraces plaats. In Oss gaan de wegraces tijdens Pinksteren niet door.   

Op Raceway Venray, vroeger bekend als Circuit de Peel, vindt op pinkstermaandag de Pinksterraces plaats.  Pinkstermaandag is Sportpark Noord in het Groningse Stadskanaal - dit jaar voor de 64e keer – het domein van de Pinksterraces Stadskanaal, motorraces op een motorbaan. Op pinkstermaandag gaat het Twentse Tubbergen terug in de tijd, met de jaarlijkse Historische Motorraces. Op Pinksterzondag organiseert de Lions Club Apeldoorn voor de vierde keer de Lions Pinksterrally. De Lionsclub Deventer IJsselvallei organiseert sinds 2007 op Pinkstermaandag de toertocht Classics, maar die vond dit jaar al op moederdag 14 mei plaats.

Lees ook:Pinksterraces Zandvoort, Oss, Venray, Tubbergen en diverse pinksterrally’s
Lees ook:Pinksterraces in Zandvoort, Venray en Oss
Lees ook:Pinksterraces Zandvoort 2012
Lees ook:Pinksterraces Zandvoort
Lees ook:Pinksterraces Zandvoort 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>