Pinksterraces Zandvoort

Autosportfans kunnen min het pinksterweekend hun hart ophalen op Circuit Park Zandvoort op de Profile Tyrecenter Pinksterraces. Op zaterdag 30 mei en maandag 1 juni komen de raceklassen uit het Dutch Power Pack voor de tweede maal dit seizoen in actie (2013: klik hier). Met als fraaie aanvulling op het programma: de Supersport 2 en Sport Divisie uit de Dutch Supercar Challenge en de NL Drift Series.

 

De Paasraces waren volgens de website ‘met maar liefst 22 dikke GT wagens aan de start meer dan geslaagd’ en ook bij de Pinksterraces ‘treedt de indrukwekkende GT-serie aan’.  Op pinksterzondag 31 mei is het circuit van Zandvoort van 11.00 tot 17.00 uur vrij voor iedereen die zelf eens in de eigen auto rond wil racen zonder geflitst te worden. De Rensportschool Zandvoort organiseert deze dag Vrij Rijden. Tegen betaling van € 20,= kan iedereen 20 minuten op het circuit rijden. Er gelden wel strakke regels, zoals: verplicht een helm dragen, maximum aantal personen in een auto en vlagsignalen. Afhankelijk van ervaring en voertuig wordt in verschillende divisies gereden.

Lees ook:Pinksterraces in Zandvoort, Venray en Oss
Lees ook:Pinksterraces Zandvoort
Lees ook:Pinksterraces Zandvoort 2012
Lees ook:Pinksterraces en rally’s: Zandvoort, Venray, Stadskanaal, Tubbergen en Apeldoorn
Lees ook:Pinksterraces Zandvoort, Oss, Venray, Tubbergen en diverse pinksterrally’s

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Pinksterraces Zandvoort

  1. Pingback: Eropuit met Pinksteren 2009 | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>