Pinksterraces Zandvoort

Pinksterzondag (2014: klik hier) is Circuit Park Zandvoort vanaf 12.00 uur het domein van Vrij Rijden: in je eigen auto over het parcours van Zandvoort crossen. Op Tweede Pinksterdag worden ieder jaar traditioneel de Pinksterraces verreden. Maandag 20 mei 2013 kunnen raceliefhebbers hun hart ophalen: naast een selectie van snelle Dutch Power-Pack series staan er verschillende gastseries op het programma. Een van de trekpleisters is de Dutch Renault Clio Cup: de ‘spectaculairste merkencup van Nederland’ komt tweemaal in actie. Ook de Multi-merkenstrijd Burando Production Open barst tweemaal los.

Spraakmakend is de Formido Swift Cup, de serie met de vele competitieve inhaalacties. Daarnaast zijn er twee premières: de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux en de nieuwe Formula Renault 1.6 NEC Junior Serie komen voor het eerst op Nederlandse bodem in actie. Tot slot zijn er de Superkarts en de Ribank Mazda MaX5 Cup. Het terrein gaat om 7.00 uur open; het programma begint om 9.00 uur. De hoofdtribune is voor alle bezoekers toegankelijk. Er zijn geen gereserveerde plaatsen. De tribune Tango Paddock is toegankelijk voor iedereen met een speciaal toegangsbewijs (inclusief paddock-toegang). Er zijn geen gereserveerde plaatsen.

Lees ook:Paasraces Zandvoort 2014
Lees ook:Jumbo Familie Racedagen met Max Verstappen in Zandvoort
Lees ook:DTM autoraces Zandvoort
Lees ook:Pinksterraces Zandvoort
Lees ook:Automaxx versus DPP Autoraces Zandvoort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>