Westlandse Feesten 2015 – wielerdagen, feesten en kermis

Eind juni begonnen de Westlandse Feesten (2016: klik hier): tussen 30 juni en 13 september heeft iedere kern in ‘de moestuin van Europa’ eigen wielerdagen en feesten, kermis, braderieën en andere sport. Woensdag 8 juli is ‘s-Gravenzande aan de beurt, met de 44e Ronde van ‘s-Gravenzande en aansluitend de feestweek met een jeu de boulestoernooi, braderie (9-11/7) en zaterdag 11  juli een ‘spetterende muziekavond’.

Op vrijdag 10 juli vindt de Ronde van Kwintsheul plaats, woensdag 15 juli de 54e Wielerdag van Monster en aansluitend een feestweek. Woensdag 22 juli volgt de 61e Ronde van Maasdijk met aansluitend het Zomerspeltakel van Maasdijk (met zaterdag 25 juli fierljeppen), zondag 26 juli is de 66e Ronde van Poeldijk en Wet & Wild. Woensdag 29 juli begint de kermis in Wateringen en de dag erop vindt de 43e Wateringse Wielerdag plaats.

In augustus volgen De Lier (8-15/8), de Westland Reünie (18-23/8), de 66e Ronde van Naaldwijk (18/8) en tot slot in september Rondje Poeldijk (5-13/9).

Lees ook:Westlandse Dorpsfeesten 2016: wielerronden, kermis en braderieën
Lees ook:Naaldwijkse Feestweek
Lees ook:Ensyfair 2012
Lees ook:Rabo Ronde van Ridderkerk
Lees ook:Westland Reünie – Naaldwijk Feestweek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>