Naaldwijkse Feestweek

Maandag 26 augustus tot en met zondag 1 september 2013 organiseert Westland Reünie de jaarlijkse Feestweek Naaldwijk, met kermis, markt, braderie, kinderrommelmarkt, sport, kindervertier, reünies, de zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk en tal van muzikale optredens. Maandag gaat de kermis open. Dinsdag staat het stadje in het hart van het Zuid-Hollandse kassengebied de hele dag in het teken van de 64e editie van het Valstar Holland Wielerspektakel.

Overdag zijn er vanaf 11.00 uur verschillende jeugdraces, om 18.30 uur begint de Solexrace voor sponsors en om 19.15 uur de Demykoers met een aantal bekende profrenners, onder wie Bram Tankink, Boy van Poppel en Karsten Kroon. Na afloop is het feest met zanger Ronnie Ruysdael.  Woensdagmiddag vindt het RABO Jeu de Boules toernooi plaats.

Lees ook:Westland Reünie – Naaldwijk Feestweek
Lees ook:Profronde Surhuisterveen
Lees ook:Profronde Surhuisterveen 2013
Lees ook:Profwielerronde Etten-Leur
Lees ook:Bavaria Profronde Stiphout 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>