Westland Reünie – Naaldwijk Feestweek

Maandag 13 tot en met zondag 19 augustus 2012 organiseert Westland Reünie de jaarlijkse Feestweek Naaldwijk, met kermis, markt, braderie, sport, kindervertier, reünies, de zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk en tal van muzikale optredens (2013: klik hier). Dinsdag staat het kassenstadje de hele dag in het teken van de 63e editie van het Valstar Holland WielerspektakelOverdag zijn er vanaf 10.45 uur verschillende jeugdraces, om 18.15 uur begint de Solexrace voor sponsors en om 19.00 uur de Demykoers met diverse profrenners.

De dag wordt afgefloten met een optreden van Frans Duijts in de feesttent. Woensdagmiddag vindt het RABO Jeu de Boules toernooi plaats; ’s avonds treedt Dries Roelvink op na de voetbalwedstrijd Nederland-België. Zondagmiddag  wordt afgesloten met Kunst op het Plein.  

Lees ook:Naaldwijkse Feestweek
Lees ook:Ensyfair 2012
Lees ook:Profronde Surhuisterveen
Lees ook:Paardenjaarmarkt Beusichem
Lees ook:Profronde Surhuisterveen 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>