Opening Nationaal Voetbalmuseum in Roosendaal

Zaterdag 26 juli gaan voor het eerst de deuren open van het Nationaal Voetbalmuseum in Roosendaal. Voetbal Experience is vanuit Middelburg verhuisd naar het Herstaco Stadion, dat grondig is verbouwd. Vanwege de vakantieperiode en de competitiestop zal er later in het jaar een feestelijke opening plaatsvinden.

Het Voetbalmuseum is een interactief museum voor zowel de jeugd als voor volwassenen. Terwijl kinderen op het speelveld in het stadion en in de skill-zone hun voetbaltalent kunnen laten zien,  kunnen hun ouders in het museum terecht. Met de combinatie van een volwaardig voetbalveld in een echt voetbalstadion is het ook ideaal voetbaldagje-uit voor scholen, groepen en voetbalverenigingen. Tickets en tijden: zie website.

Lees ook:Alles over Golf & Lifestyle Event 2011 in Den Bosch
Lees ook:Mega Kinderfestijn in Expo Twente Enschede
Lees ook:Kinderen zijn te dik
Lees ook:Cinemini: films en spel voor de allerkleinsten in EYE
Lees ook:Mega Indoor Kinderfestijn in Go Planet Expo Hall Enschede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>