Mega Indoor Kinderfestijn in Go Planet Expo Hall Enschede

Van woensdag 26 februari tot en met zondag 2 maart is de Go Planet Expo Hall in Enschede het domein van het Mega Indoor Kinderfestijn (2015: klik hier). Kinderen van 2 tot en met 12 jaar  kunnen er tijdens hun voorjaarsvakantie terecht in een groot speelparadijs, met springkussens, stormbanen, glijbanen, een ballenbak, een skelterbaan, grote bouwblokken, een pannakool en een WipeOut-baan.

Verder is er airhockey, kinderkaraoke, een animatie-team en een rodeostier-wedstrijd. Kinderen kunnen zich laten schminken en er is een professioneel fotograaf aanwezig. De entree kost 5 euro, maar ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes mogen gratis mee. Vanaf het gezellige horecaterras kunnen zij een oogje in het zeil houden. Het Kinderfestijn is alle dagen te bezoeken van 11.00 tot 19.00 uur.

Lees ook:Mega Kinderfestijn in Expo Twente Enschede
Lees ook:Prinsen –en prinsessendag op paleis Het Loo
Lees ook:Lego World in Zwolle
Lees ook:KidzPop in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Woonbeurs ‘Woonidee’ in Utrecht

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mega Indoor Kinderfestijn in Go Planet Expo Hall Enschede

  1. Expo Twente

    Dé grootste speeltuin van Twente opent in de voorjaarsvakantie 5 dagen lang haar deuren! Het MegaKinderfestijn bij Expo Twente (voorheen Go Planet Expo Hall) in Enschede is geopend van 23 t/m 27 februari 2015! Meer informatie volgt snel!

      /   Reply  / 
  2. Henry Prins

    Top initiatief! Ben er zelf geweest met mijn kids en ze hebben de dag van hun leven gehad.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>