Inschrijving geopend Royal Run op Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk is de locatie voor een nieuw hardloopevenement: de Royal Run. Zondag 31 augustus 2014 klinkt het allereerste startschot van een uniek, nieuw en sportief evenement in een historische Koninklijke omgeving. Op 23 mei is tijdens de presentatie van het evenement in de Oranjerie van Paleis Soestdijk het eerste Royal Run Runningshirt overhandigd aan de directeur van het paleis Jan Altenburg en daarmee is de inschrijving ook officieel van start gegaan (bron: persbericht).

Deelnemers kunnen kiezen om 3,5, 7 of 10,5 kilometer te lopen door het park en de bossen van Paleis Soestdijk. Ze lopen vlak langs het beroemde bordes van Paleis Soestdijk, maar ook door het bos achter het paleis, dat normaal hermetisch gesloten is voor alle bezoekers, maar deze dag speciaal en exclusief voor de Royal Run deelnemers zal zijn geopend. Start en de finish zijn aan de brede Watertorenlaan, vlakbij de Oranjerie van het paleis. De deelnemers hebben gratis toegang tot het park. Supporters en familie kunnen tegen een gereduceerd tarief het park bezoeken en de deelnemers aanmoedigen.

De Royal Run heeft het Diabetes Fonds omarmd als goed doel en roept deelnemers op om in actie te komen; meedoen heeft zin! Dat kan door een donatie te doen bij inschrijving of door een sponsoractie te starten via www.diabeatit.nl/royalrun. De drie deelnemers die het meeste sponsorgeld hebben opgehaald ontvangen gratis kaarten voor een exclusief bezoek aan Paleis Soestdijk voor het hele gezin. Voorzitter van de Raad van Toezicht van het Diabetes Fonds, Sybilla Dekker: ‘Ieder initiatief om het Diabetes Fonds te steunen heeft zin. Je helpt mee aan de genezing van diabetes door bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek. Ik zou iedere deelnemer aan de Royal Run willen oproepen: grijp die kans bij dit prachtige evenement! Ik hoop van harte dat deelnemers zich massaal laten sponsoren voor deze hardloopprestatie rondom Paleis Soestdijk.’

De inschrijfkosten bedragen € 19,50 per deelnemer. De deelnemers krijgen hiervoor onder meer gratis toegang tot het park van het paleis, een startnummer met tijdregistratie, een herinneringsmedaille, een fles sportdrank en persoonlijke foto- en videoregistratie. Supporters, vrienden, familie die zelf niet meelopen, betalen voor de toegang voor het park van het paleis een gereduceerd tarief. Zondag 31 augustus is toevallig ook de laatste dag van de buitententoonstelling ‘De Appeltjes van Soestdijk‘. Voor de deelnemers de laatste kans om kennis te maken met 50 één meter hoge appels die zijn beschilderd door 50 verschillende kunstenaars.

Lees ook:Diabeatit Run 2014: dubbele marathon voor het Diabetes Fonds
Lees ook:Popconcert in tuin Paleis Soestdijk – Royal Park Live
Lees ook:Barry Atsma trotseert hoogtevrees
Lees ook:Picknick in het Park van Paleis Soestdijk
Lees ook:Lathyrus-weekend op Paleis Soestdijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>