Veel afzeggingen en afscheid Mark Tuitert bij WK Allround in Thialf

Zaterdag 22 en zondag 23 maart is het Thialf IJsstadion in Heerenveen voor de 13e keer het domein van het WK Allround, de laatste wedstrijden van dit Olympische staatsseizoen. De vedetten Sven Kramer, Claudia Pechstein en Martina Sablikova zijn er niet bij. Op zaterdagavond neemt Mark Tuitert officieel afscheid als langebaanschaatser. Afgelopen weekend reed hij zijn laatste wedstrijd tijdens de wereldbekerfinale.

Na het WK Allround gaat het Thialf tijdelijk dicht voor een ingrijpende verbouwing. In 2016 moet er een ijsstadion van Olympische klasse staan. In de winters van 2014 en 2015 zullen de bouwwerkzaamheden soms moeten worden beperkt vanwege geplande schaatswedstrijden. Een nieuw Thialf ten spijt: in het seizoen 2016-2017 wordt de Icedome in Almere het nieuwe schaatscentrum van Nederland.

Lees ook:Geen nieuw Thialf voor Heerenveen
Lees ook:Schaatsen: EK Allround & Sprint in Thialf Heerenveen – 6 t/m 8 januari
Lees ook:Schaatsen in Thialf: NK Allround & Sprint, vrijdag 20 t/m zondag 22 januari
Lees ook:EK Allround & Sprint in Thialf was vooral een Nederlands feest
Lees ook:Kwalificatietoernooi: spannende dagen in Thialf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>