Visserijdagen Bruinisse

Donderdag 18 tot en met zaterdag 20 juli 2013 vinden voor de 52e keer de Visserijdagen Bruinisse plaats (2014: klik hier). Het jaarlijkse Mosselfeest in het vissersplaatsje op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland is ‘het meest historische familie-evenement van Zuid-Nederland’, meldt de website. Voor iedereen valt wel wat te beleven, met een programma met voor elk wat wils. Zo is er  kermis, braderie, muziek, terrasjes, mosselen, paling en andere lekkernijen, stuntshows, sloeproeien en de jaarlijkse maritieme bedrijvenpresentatie. Donderdag is Miss Visserij met de mosselboot in de haven aangekomen.

Zaterdag vindt de 15e Palingrookwedstrijd en de 6Mosselrace (sloeproeien) plaats. Zaterdagmiddag kan iedereen inschepen op de mosselboten in de haven voor de Vlootschouw over de Oosterschelde. De dag wordt afgesloten met het Fantastische Vuurwerkspeltakel.

Lees ook:Visserijdagen Bruinisse 2010
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse 2011
Lees ook:Visserijdagen en Mosselrace Bruinisse
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>