Visserijdagen Bruinisse 2010

Donderdag 15 tot en met zaterdag 17 juli 2010 vindt de 49e editie plaats van de Visserijdagen Bruinisse (editie 2013: klik hier), met kermis in het centrum, een braderie, een feesttent op het Havenplateau, een creativiteitsmarkt,  en vuurwerk en ook muzikaal vertier (op het Havenplateau en in horecazaken) ontbreekt niet op het programma. Donderdag arriveerde Miss Visserij per mosselboot in de haven van Bruinisse en werden de Visserijdagen officieel geopend door de burgemeester.

 

Vrijdagochtend begint de braderie in het centrum en de Bruse palingrook wedstrijd op het Havenplateau, dat ’s middags het domein is van het Shantykoren Festival.  De volgende ochtend begint de maritieme bedrijvenpresentatie op het Havenplateau, gaat de braderie verder en trekken looporkesten door het dorp. Om 11.30 uur geeft Miss Visserij het startschot voor de Bruse Mosselrace, de sloepenrace over de Oosterschelde met sloeproeiers uit heel Nederland, een maritieme bedrijvenpresentatie op het Havenplateau. Om 12.15 uur start de Skateshow met de beste skaters van het land; vorig jaar ging dit onderdeel door het slechte weer niet door. Om 13.30 uur kan het publiek aan boord van de schepen die om 14.00 uur uitvaren om deel te nemen aan de vlootschouw op de Oosterschelde. Om 22.45 uur worden de Visserijdagen als vanouds afgesloten met een groot vuurwerk.

Lees ook:Visserijdagen Bruinisse 2011
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse: donderdag 14 t/m zaterdag 16 juli
Lees ook:Visserijdagen en Mosselrace Bruinisse
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>