Fiets en Wandelbeurs in de RAI

Zaterdag 9 en zondag 10 februari 2013 vindt in de RAI in Amsterdam de Fiets en Wandelbeurs plaats (2014: klik hier): de jaarlijkse beurs voor actieve vakantievierders. Naast een informatiemarkt is er een literair reiscafé, een short movie festival, een kinderprogramma, een outdoor practicum en zijn er lezingen, workshops en verschillende themapaviljoens.

Zo is er het ligfietsplein, het GPS-paviljoen, het pelgrimspaviljoen, het tamdempaviljoen, duurzaam kamperen, fietsen met kinderen, kleine reisorganisaties en het E-bikespektakel. De beurs is te bezoeken op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur; de toegang kost 14 euro (kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee). Zaterdag 16 en zondag 17 februari organiseren de Vlamingen een soortgelijke beurs in de Nekkelhal Mechelen.

Lees ook:Fiets- en Wandelbeurs in RAI Amsterdam
Lees ook:RAI Fiets –en wandelbeurs 2011
Lees ook:Fiets & Wandelbeurs in RAI Amsterdam
Lees ook:Fiets en Wandelbeurs 2012 in de RAI
Lees ook:Oldtimerbeurs motoren en (brom)fietsen in Autotron Rosmalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>