Fiets & Wandelbeurs in RAI Amsterdam

Zaterdag 1 en zondag 2 maart staat in de RAI in Amsterdam de Fiets en Wandelbeurs (2015: klik hier): de ‘leukste en grootste beurs in Europa voor fietsers en wandelaars. Bijna 600 exposanten presenteren materiaal, bestemmingen en routes en in een aparte fietshal staan meer dan honderd fietsexposanten. Alle grote fietsmerken zijn er te vinden, net als het Ligfietsplein, het Mountainbike paviljoen, het Tandem paviljoen, het Pelgrims paviljoen, het Outdoor practicum en het GPS paviljoen. Themaland dit jaar is Zwitserland.

Op het grootste indoor-fietsparcours van de Benelux van bijna 2000 m2 kun je veel modellen testen, onder deskundige begeleiding. Verder zijn er meer dan honderd lezingen en workshops, delen ouders en kinderen hun ervaring, is er een Literair Reiscafé, speeddaten voor outdoor-singles en een programma voor de kinderen. Vrijdag 28 februari wordt de Fiets Award 2014 uitgereikt voor de Fietsroute van het jaar, zaterdag wordt de Wandelroute van het jaar bekendgemaakt. De beurs is te bezoeken op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Fiets- en Wandelbeurs in RAI Amsterdam
Lees ook:Fiets en Wandelbeurs in de RAI
Lees ook:Fiets –en wandelbeurs in de RAI
Lees ook:Nationale Gezondheidsbeurs in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:RAI Fiets –en wandelbeurs 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>