Fiets en Wandelbeurs 2012 in de RAI

Zaterdag 11 en zondag 12 februari 2012 vindt in de RAI in Amsterdam de Fiets –en Wandelbeurs plaats (2013: klik hier). In een breed programma staan fietsen en wandelen centraal, als vakantie en recreatie, als ontspanning in de vrije tijd, maar ook als avontuurlijke beleving in onbekende afgelegen gebieden. De beurs biedt een gevarieerd aanbod van commerciële exposanten en organisaties zonder winstoogmerk.

 

Daarnaast is er een breed inhoudelijk programma met lezingen, workshops en uiteenlopende activiteiten. Zo zijn er lezingen, een Duitslandplein, een testparcours om materiaal uit te proberen, een expositie door wereldfotografen, een fotowedstrijd, een informatiemarkt, een kinderprogramma en een outdoor practicum, waar ervaren kampeerders onafhankelijk advies geven. De beurs is te bezoeken op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:RAI Fiets –en wandelbeurs 2011
Lees ook:Beleef Plus Beurs voor 55-plusser in Den Bosch
Lees ook:Fiets- en Wandelbeurs in RAI Amsterdam
Lees ook:Fiets –en wandelbeurs in de RAI
Lees ook:Negenmaandenbeurs in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>