Kudelstaart Knalt 2012

Woensdag 6 tot en met zondag 10 juni 2012 vindt de feestweek Kudelstaart plaats, onder het motto ‘Kudelstaart Knalt’, met voor elk wat wils. Sportvereniging RKDES bestaat 80 jaar: dat wordt gevierd bij de Westeinderplassen onder  Aalsmeer. De eerste EK-wedstrijd van Oranje is zaterdag op een groot scherm in de feesttent te zien, voor de feestavond begint.

Woensdag is de jeugddag, donderdagavond staat in het teken van het spelletje Kienen, vrijdag is Seniorenmiddag. ’s Avonds staat de feesttent in het teken van een Apres Ski feestavond. Zaterdag is de autopuzzelrit, vanaf 17.30 uur het EK-voetbal op een groot scherm in de feesttent en aansluitend de feestavond met onder meer Django Wagner. De feestweek wordt zondag afgelosten met de familiedag, in samenwerking met Carnavalsvereniging De Pretpeurders.

Lees ook:Ensyfair 2012
Lees ook:Aalsmeer feestweek en watersportdag
Lees ook:Laatste dahliacorso Lemelerveld
Lees ook:Westeinderhavendagen en feestweek 2010 Aalsmeer
Lees ook:Corso Vollenhove 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>