Laatste dahliacorso Lemelerveld

Dinsdag 11 augustus 2009 beleeft Lemelerveld haar laatste dahliacorso, omdat steeds meer buurtverenigingen afhaakten. Na 30 jaar verdwijnt het corso uit het Sallandse dorp bij de Lemelerberg. Voor de corso uit rijden vanaf 19.00 uur 50 opgepimpte auto’s. De corsowagens zijn daarna  drie dagen te bezichtigen. Op deze Feestweek Lemelerveld, is er kermis, braderie, sport, optredens en vuurwerk (2013: klik hier).

Op het evenemententerrein begint dinsdag de kermis en na de prijsuitreiking in de feesttent is er een gratis optreden van George Baker. Woensdag is er in het centrum een grote braderie, kinderrommelmarkt en veiling. Vrijdag is er een beachvolleybal toernooi, een shantykoren festival, een stuntshow met monstertrucs en een optreden van Van Velzen in de feesttent. Zaterdag vindt het Olde Trekker Trekken plaats, een scooterrace en de Mestebeld Truck Games. Daarbij gaat het niet om de behendigheid van trucchauffeurs: het is een soort van zeskamp voor plaatselijke teams. De dag wordt afgesloten met een feestavond in de feesttent en vuurwerk op het evenemententerrein.

Lees ook:Suikerbietenfeest Lemelerveld zonder dahliacorso
Lees ook:Suikerbietenfeest Lemelerveld 2012
Lees ook:Suikerbietenfeest 2011 Lemelerveld
Lees ook:Visserijdagen Bruinisse 2010
Lees ook:Suikerbietenfeest Lemelerveld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>