Corso Vollenhove 2013

Zaterdag 24 augustus 2013 staat Vollenhove, in de Kop van Overijssel, in het teken van het jaarlijkse corsofeest: Corso Vollenhove (2014: klik hier). De hele week worden niet alleen de wagens, maar ook de straten van het stadje rijkelijk versierd (en zijn ’s avonds feestelijk verlicht).

Voorafgaand aan het corso begint het programma zaterdag om 10.00 uur met het Kindercorso. Het grote bloemencorso wordt iedere editie traditioneel officieel geopend door de voor dat jaar gekozen Dahlia Koningin en haar prinses. Het corso trekt tweemaal door het dorp: het Middagcorso begint om 14.00 uur en het verlichte Avondcorso om 20.30 uur. Er wordt entree gevraagd: zie website. ‘s Middags begint rond 16.45 uur de gratis te bezoeken Taptoe op het Sportveld. Om 22.00 uur barst in de Feesttent een feestavond los.

Lees ook:Corso Vollenhove 2011
Lees ook:Bloemencorso van Vollenhove
Lees ook:Zaterdag 27 augustus: Corso Vollenhove
Lees ook:Theatercorso Sint Jansklooster 2011
Lees ook:Bloemencorso van Vollenhove

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>