Corso Vollenhove 2011

Vollenhove, in de Kop van Overijssel, maakt zich op voor Corso Vollenhove, het jaarlijkse corsofeest op zaterdag 27 augustus 2011 (editie 2013: klik hier). Het programma van het corso begint om 13.00 uur met dweilorkesten in de binnenstad. Vanaf 14.00 uur trekt het Middagcorso door de versierde straten, vergezeld van muziekcorpsen uit binnen- en buitenland. Na het corso doen een aantal korpsen mee aan de Taptoe. Om 20.30 uur begint het verlichte Avondcorso.

 Het corso wordt traditioneel geopend door de nieuwe gekozen Dahlia Koningin met haar Prinses. Voorafgaand aan het corso is er om 10.00 uur een Kindercorso met circa 500 kinderen. Er wordt entree gevraagd: kaarten zijn aan een van de kassa’s bij het parcours te koop. zie website. De middagkaartjes geven ook toegang tot de Taptoe, die rond 16.45 uur op het Sportveld begint. Om 22.00 uur barst in de Feesttent een feestavond los. Zondag zijn de versierde wagens de hele dag te bezichtigen op het terrein voor de burcht.

Lees ook:Corso Vollenhove 2013
Lees ook:Bloemencorso van Vollenhove
Lees ook:Bloemencorso van Vollenhove
Lees ook:Corso –en gondelfeest Vollenhove en Giethoorn
Lees ook:Bloemencorso van Vollenhove 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>