Lentebeurs Vrouw! in WTC Expo Leeuwarden

Vrijdag 9 tot en met zondag 11 maart 2012 is WTC Expo Leeuwarden het domein van de 5e editie van de lentebeurs Vrouw!, inmiddels het grootste vrouwenfestijn van Noord-Nederland (2013: klik hier). Thema dit jaar is: ’100% selfmade’. Passend daarbij is er een ludieke actie: bezoekers kunnen hun afgedankte, maar nog te gebruiken beautyspullen op de beurs inleveren ten behoeve van meiden vrouwen die in opvanghuis Fier Fryslân zitten. Op zes themapleinen biedt de lentebeurs alles waar ‘de vrouw’ naar op zoek is.

De themapleinen dragen de pakkende titels: Mooi! (beauty, gezondheid en fitness), Lekker!, Shop! (met 180 winkels), Leuk! (creatief, theater, film, muziek), Slim! (ondernemende vrouwen) en Kind! Iedere dag is er een modeshow en zijn er workshops en demonstraties op het 100% selfmade-plein. De deuren zijn vrijdag open van 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Lentebeurs Vrouw! in Leeuwarden
Lees ook:Vrouw! in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Lentebeurs 2010 in Maastricht
Lees ook:Lentebeurs Vrouw! in Leeuwarden
Lees ook:Lentebeurs 2011 Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>