Lentebeurs Vrouw! in Leeuwarden

Vrijdag 12 tot en met zondag 14 maart 2010 heeft de vrouw het voor het zeggen in WTC Expo Leeuwarden, tijdens de lentebeurs Vrouw! (editie 2013: klik hier). De beurs is dit jaar nog groter en gevarieerder dan de voorgaande edities. Vrijdagavond laat wielrenster Leontien van Moorsel bezoekers zweten bij spinning clinics op het Entertainment plein. Ze geeft hiermee een voorproefje op de Leontien Ladies Ride en promoot Leontien.nl Foundation: een bundeling van projecten en goede doelen, waarvoor de Olympisch kampioene zich sinds lange tijd als ambassadrice inzet (bron: persbericht).

 

Het Entertainment plein en het Vrouw! Theater bieden modeshows, make-overs, dansworkshops Zumba en Salsa, workshops zakelijk flirten en stylingadvies. Bij de entree worden de bezoekers extra verrast door een wel heel bijzondere ontvangst, waar ze zelf in het middelpunt van de belangstelling staan. Hoe en wat: dat is een verrassing. Opvallend is het extra grote themaplein Mooi! De bezoeker kan zich hier laten verwennen en allerlei nieuwe trends ontdekken op het gebied van gezondheid, beauty, verzorging, sauna en massages. Maar ook op de pleinen Lekker! en Shop! is als vanouds veel te beleven en kan de bezoeker terecht voor interactieve kookdemo’s en proeverijen, creatieve workshops en interieuradvies.

 

Één van de hoogtepunten op de beurs is de modeshow die drie keer per dag op het Entertainment plein wordt gegeven. Op zaterdagmiddag is er tijdens de VIP businessclub middag van het WTC en voetbalclub Cambuur om 16:15 uur een spetterende modeshow met als gastlopers Cambuurspelers Mark de Vries, Danny Guyt en Robbert te Loeke. Na de modeshow gooien de mannen hun heupen los tijdens een workshop Zumba. De deiren zijn open vrijdag van 12.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Lentebeurs Vrouw! in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Lentebeurs Vrouw! in Leeuwarden
Lees ook:Lentebeurs Vrouw! in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Vrouw! in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Vrouw! On Tour in Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>