Lentebeurs 2010 in Maastricht

Dinsdag 13 tot en met zondag 18 april 2010 vindt in MECC Maastricht de 54ste Lentebeurs plaats: volgens de aankondiging de leukste vrouwenbeurs van Zuid-Nederland (editie 2011: klik hier). Thema dit jaar is ‘Natúúrlijk’:  het is ‘vanzelfsprekend is dat de Lentebeurs dit jaar voor de 54ste keer plaatsvindt’ en er is extra aandacht voor natuurproducten -en diensten. Er zijn elke dag  modeshows en extra themashows op de themadagen.

 

De beurs is opgedeeld in de themapleinen: Vakantie & recreatie, Eten & drinken, ‘Mode & trends, Huis 7 Tuin, Beauty & Wellness en het Limburgs streekpaviljoen. Dinsdag is de ‘Alles voor Eva dag’, gericht op de 45+ vrouw, met een 45+ modeshow, metamorfoses en demonstraties en workshops over cultuur,  gezondheid, mode en uiterlijke verzorging. Zaterdag is de Kinderdag met een modellenwedstrijd voor kinderen: de verkiezing van Lentekind 2010 en een modeshow met kinderkleding. Zondag is de Trouwdag met een trouwmodeshow. TV Limburg organiseert een wedstrijd voor aanstaande echtparen die onderdelen van hun trouwdag gesponsord en drie minuten verslag op tv kunnen krijgen, als ze trouwen tussen 17 september en 21 oktober 2010.

 

TV Limburg is aanwezig en iedere dag zijn er live optredens (van onder andere The Dream) en trekkingen van de Lentebeursprijzen. Voor kinderen van 3 tot en met 9 jaar verzorgt Klaas Vaak gratis kinderopvang op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. De Lentebeurs is geopend dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Tickets kosten € 9,75, kinderen van 6 tot en met 12 jaar € 4,= en kinderen tot en met 5 jaar mogen gratis mee. Op vertoon van een geldig  kaartje van de NS wordt twee euro reductie gegeven.

Lees ook:Lentebeurs 2009 in Maastricht
Lees ook:Lentebeurs 2008 in Maastricht: ‘springlevend voelen’
Lees ook:Lentebeurs Vrouw! in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Lentebeurs 2011 Maastricht
Lees ook:Lentebeurs Vrouw! in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>