Hippisch Hengelo 2011

IMG_20160516_131339Woensdag 30 november tot en met zondag 11 december 2011 is Expo Center Hengelo het domein van de 29e editie van Hippisch Hengelo (2012: klik hier): een nationaal en internationaal indoor paardensport evenement met een Twents karakter. Hippisch Hengelo is de verzamelnaam voor de eliteveiling Expo Talent Sale, de hengstencompetitie, het internationaal jeugdconcours Expo Youngsters, de Men- en Tuigpaardenavond en de internationale sprintwedstrijden Expo on Horse.

Wat in 1983 begon als nationaal concours, groeide uit tot een internationaal topsportevenement. Woensdag begint het programma met de Hengsten competitie dressuur, ’s avonds is de Hengsten competitie springen. Vanaf donderdag zijn de Hengelose Handelsdagen en verschillende wedstrijden. Woensdag 7 december is de Expo talent Sale van jonge getalenteerde springpaarden; de dag erop is ’s avonds de Men & Tuigavond. Vrijdagavond is de Twentse avond en zondag 11 december als afsluiter de Grote Prijs van Hengelo voor springruiters.

Lees ook:Hippisch Hengelo 2010
Lees ook:Hippisch Hengelo 2009
Lees ook:Paarden topsport op Hippisch Hengelo
Lees ook:Indoor Twente 2013 in Enschede
Lees ook:Hippisch Hengelo gaat verder als Indoor Twente in Enschede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>