Hippisch Hengelo gaat verder als Indoor Twente in Enschede

Woensdag 28 november tot en met zondag 9 decemebr 2012 vindt de 30e editie plaats van Hippisch Hengelo, maar dan met een nieuwe naam: Indoor Twente (2013: klik hier). De naamsverandering komt vanwege de verhuizing van  het concours van Expo Center in Hengelo naar de Go Planet Expo Hall in Enschede. Het indoor paardensportevenement had een naam in binnen- en buitenland, maar stond op losse schroeven toen Expo Center werd verkocht.

Het format van het evenement blijft hetzelfde. Indoor Twente biedt wedstrijden voor nationale en internationale springruiters, maar houdt een Twents karakter: er wordt ook gestreden om het Open Twents Verenigingskampioenschap en de Twente Cup. Het eerste weekend is voor de jeugdruiters, de tweede week begint met de Expo Talent Sale van beloftevolle springpaarden, gevolgd door de hengstencompetitie. Op zondag 9 december sluit Indoor Twente af met de grote Prijs op tweesterren niveau. Naast paardensport zijn er feestavonden: vrijdag 30 november SLAM FM on Tour en zaterdag 1 december Apres Ski Hut met Flugel on Tour. Zaterdagmiddag 1 december is het Kindermiddag en komt niemand minder dan Sinterklaas op bezoek.

Lees ook:Hippisch Hengelo 2011
Lees ook:Indoor Twente 2013 in Enschede
Lees ook:Hippisch Hengelo 2010
Lees ook:Paarden topsport op Hippisch Hengelo
Lees ook:Hippisch Hengelo 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>