Indoor Twente 2013 in Enschede

Woensdag 27 november tot en met zondag 8 december 2013 vindt de 2e editie plaats van Indoor Twente in de Go Planet Expo Hall in Enschede. Vorig jaar verhuisde Hippisch Hengelo na 28 jaar naar Enschede en ging verder als Indoor Twente. Het indoor paardensport evenement had een naam in binnen- en buitenland, maar stond op losse schroeven toen Expo Center Hengelo werd verkocht. De verhuizing bleek de redding van het evenement. Indoor Twente biedt wedstrijden voor nationale en internationale springruiters.

Woensdag begint met een men-avond, daarna zijn tot en met het eerste weekend de jeugdruiters aan bod. Zaterdag 30 november komt Sinterklaas op bezoek tijdens de kindermiddag (de entree voor kinderen is gratis). Na een ‘vrije dag’  op maandag volgt op dinsdag 3 december de hengsten-competitie en op woensdag de Expo Talent Sale, de veiling van jonge getalenteerde springpaarden. De dagen daarna zijn verschillende springwedstrijden, vrijdagavond de Twente Cup Pony’s en Paarden (op de Twentse Avond) en op zondag 8 december sluit Indoor Twente af met de Grote Prijs van Twente. Donderdagavond 28 november en dinsdagmiddag 3 december zijn speeddate sessies met deskundigen van het Hippisch Gezondheidsplein Twente. Tickets: zie website.

Zie ook: Jumping Indoor Maastricht (JIM).

Lees ook:Hippisch Hengelo 2011
Lees ook:Hippisch Hengelo gaat verder als Indoor Twente in Enschede
Lees ook:Hippisch Hengelo 2010
Lees ook:Paarden topsport op Hippisch Hengelo
Lees ook:Hippisch Hengelo 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>