Texel Halve Marathon 2011

Zondag 25 september 2011 vindt de 5e editie plaats van de Texel Halve Marathon:  ‘een mooi loopevenement met een uniek nautisch karakter’, aldus de website. De start is een uur eerder dan vorige edities: om 12.25 uur geeft Emile Roemer (van de politiek partij SP) het startschot voor de tocht: net als de vorige edities op de boot die van Den Helder naar het Waddeneiland vaart. De meeste deelnemers vinden het een ware belevenis om rechtstreeks vanaf de boot te starten en over het eiland te lopen. Om exact 12.00 uur vertrekt de boot vanuit de haven van Den Helder.

Inschrijven kan niet meer. Deelnemers kunnen kiezen tussen 21 en 10 kilometer. Het parcours loopt over het Waddeneiland, door bos, over strand en op het platteland. Speciaal voor iedereen die de lopers wil volgen en aanmoedigen, is er een fietsroute uitgestippeld die langs aantrekkelijke uitkijkpunten voert. Het centrum van Den Burg bruist van activiteiten. Daar zijn de winkels zijn open en kunnen de lopers en de toeschouwers muzikaal vertier verwachten.

Lees ook:Texel Halve Marathon 2010
Lees ook:Texel Halve Marathon 2009
Lees ook:Texel Halve Marathon
Lees ook:NK Strandrace Petten
Lees ook:Veerboot Texel opnieuw uit de vaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>