Halve stadsmarathon Venloop 2011

In Venlo vindt  zondag 27 maart 2011 de 6e editie van de Venloop plaats (editie 2013: klik hier). Het atletiekspektakel  heeft inmiddels een aardige reputatie opgebouwd: het aantal deelnemers groeit, de belangstelling bij de Venloërs is groot, net als de interesse uit het naburige Duitsland. De Venloop doorbreekt dit jaar de magische grens van tienduizend deelnemers.

In totaal doen 10.200 mensen mee uit zestien verschillende landen: aan de halve marathon  5.300 atleten, aan de tien kilometer 2.300. Opvallend is het grote aantal Duitse hardlopers: 2.000.  Voor de halve marathon en de tien kilometer is na-inschrijving niet meer mogelijk; voorde jeugdlopen kan dat nog  op zaterdag in het inschrijfbureau in Seacon Stadion de Koel. De laatste meters van het parcours lopen over de Venlose Parade met de finish op de Markt voor het stadhuis. De Venloop staat bekend om haar gezellige sfeer: langs de kant staat veel mensen en hele straten worden versierd. De tien kilometer start om 11.45 uur, de halve marathon om 13.30 uur. Overige lopen: zie programma.

Lees ook:Venloop 2010
Lees ook:Zondag 20 maart: elfde Venloop in Venlo
Lees ook:Venloop 2012
Lees ook:Venloop 2014
Lees ook:Zondag 26 maart: twaalfde Venloop van Venlo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>