Jeu de Boules Vrijthoftoernooi Maastricht

Vrijdag 13 tot en met zondag 15 augustus 2010 vindt in Maastricht de 25e editie plaats van het Internationaal Jeu de Boules Vrijthoftoernooi. Volgens insiders is dit plein de meest geschikte plek; het is het grootste ‘markttoernooi’ van Nederland, met jaarlijks honderden jeu de boulers uit binnen -en buitenland: vrijdag voor amateurs en horeca, zaterdag en zondag voor licentiehouders.

Vrijdagavond begint met een promotietoernooi door recreanten, met als doel om jeu de boule te promoten. De wedstrijd staat open voor mensen zonder licentie, zoals particulieren, passanten en (camping)gasten, leden van personeelverenigingen van gemeente, provincie en bedrijven. Inschrijven kan vrijdag tussen 18.00 en 18.45 uur aan de wedstrijdtafel; kosten zijn € 2,50 per persoon (€ 7.50 per triplet; hierbij wordt één licentiehouder toegelaten). Er is deze avond een tweede toernooi voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking: het Gehandicaptentoernooi. De derde serie wedstrijden is het ‘De Leeuw Bier’ Horecatoernooi met  teams van cafés uit Maastricht en het Heuvelland. De opbrengsten van dit onderdeel gaat voor tweederde naar een goed doel.  Zaterdag zijn de wedstrijden voor doubletten: één voor dames en één voor heren/gemengd (de laatste is vol). Zondag vinden de tripletten plaats: ook één voor eren gemengd en één voor dames. en één voor de dames. De website vermeldt nergens de aanvangstijden op zaterdag en zondag; vorig jaar was dat respectievelijk 11.00 en 10.00 uur.

Lees ook:Koning bij jubileumconcert 50-jarige Jostiband Orkest in Ziggo Dome
Lees ook:Vrijdag 26 mei: 10e Nationale Fiets naar je Werk Dag
Lees ook:NK Tafeltennis 2010 in Eindhoven
Lees ook:NK Tafeltennis 2012 in Eindhoven
Lees ook:Vrijthof Jeu de Boules Tournooi Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>