NK Tafeltennis 2012 in Eindhoven

Zaterdag 3 en zondag 4 maart 2012 is het Indoor Sportcentrum in Eindhoven net als vorig jaar het domein van de Nederlandse Kampioenschappen NK Tafeltennis. Tijdens dit weekend komen nationale topspelers in actie in de strijd om de vijf titels die tafeltennis kent: dames enkel –en dubbelspel, heren enkel –en dubbelspel en gemengd dubbelspel. Programma: zie website.

 

De wedstrijden beginnen op beide dagen om 10.00 uur. Zaterdag vindt vanaf 16.00 uur de Mix-dubbelfinale plaats. Om 17.00 uur beginnen de achtste finales, om 20.00 uur de kwartfinale dames enkel en de halve finale heren dubbel. Zondag zijn de verdere wedstrijden, met om 14.00 uur de finales heren dubbel en dames dubbel, om 15.00 uur dames enkel en om 16.00 uur heren enkel. De prijsuitreikingen vinden om 17.45 uur plaats. Toegangskaarten zijn uitsluitend aan de kassa te koop: zie website.

Lees ook:NK Tafeltennis 2010 in Eindhoven
Lees ook:NK Tafeltennis 2011 in Eindhoven
Lees ook:WK Tafeltennis in Ahoy Rotterdam
Lees ook:TEAN International Tennis Tournament Alphen
Lees ook:KNLTB Tennis Masters 2013 in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>