Normale start –en finishtijden op tweede dag Vierdaagse

Dinsdag 20 juli 2010 begon de 94e Vierdaagse van Nijmegen. Vanwege de hitte begonnen de wandelaars een tot anderhalf uur vroeger dan normaal en moesten een uur eerder terug zijn. De weersvoorspellingen voor woensdag zien er een stuk milder uit: de start –en finishtijden zijn dan ook weer normaal (klik hier voor de exacte tijden). Het wordt nog wel warm, maar niet meer zo extreem heet.

 

De organisatie adviseert nog steeds genoeg te drinken, hoofd en nek te beschermen, de toch vooral vroeg te beginnen én: een paar droge sokken en een poncho mee te nemen, want hier en dar is regen of onweer voorspeld. De hitte leidde op de eerste dag tot weinig problemen. Een aantal wandelaars werd onwel, maar er was niets ernstigs aan de hand. Ruim 40.000 wandelaars liepen een tocht van 30, 40 of 50 kilometer door de Betuwe. De tweede dag is Wijchen de centrale plaats die alle wandelaars passeren.

Lees ook:Eerste dag Vierdaagse – Waal in Vlammen
Lees ook:Vierdaagse Nijmegen en de tropische hitte
Lees ook:Vierdaagse begint vroeger vanwege verwachte hitte
Lees ook:Bomen al vroeg aan de herfst begonnen
Lees ook:Kletsnatte start Vierdaagse Nijmegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>