Ook in Rotterdam buitenschermen bij Nederland-Brazilië

Tot nu toe waren buitenschermen taboe in Amsterdam en Rotterdam, maar in beide steden laten megaschermen toe tijdens  de WK kwartfinale Nederland-Brazilië.  In Rotterdam staan al schermen opgesteld in drie  voor de Grand Départ ingerichte tourdorpen, waarop zaterdag de proloog van de Tour de France te zien is. Vrijdag is de WK kwartfinale live te volgen  in het toerdorp in het Zuiderpark. Dat liet een woordvoerder weten. Er is plaats voor  30.000 toeschouwers. 

 

Dinsdag liet een gemeentewoordvoerder in Amsterdam al weten dat buitenschermen vrijdag mogelijk zijn, zij het onder strikte voorwaarden. Het is nog niet duidelijk waar dat gaat gebeuren. Horecaondernemers rond het Leidseplein lieten zich al afschrikken door de strikte regeltjes en lijken van grote schermen af te zien. Bij de oosterburen – toch ook niet gespeend van regelzucht – gaat toch anders: in Berlijn kwamen zo’n half miljoen mensen kijken naar buitenschermen in de binnenstad om met elkaar naar de achtste finale Duitsland-Engeland te kijken.

Lees ook:Amsterdam laat buitenschermen toe voor Nederland-Brazilië
Lees ook:Met z’n allen Nederland-Brazilië kijken
Lees ook:Met z’n allen Nederland-Uruguay kijken
Lees ook:EK: gemeentes, sta buitenschermen toe
Lees ook:Met z’n allen Nederland-Slowakije kijken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>