Breda Future mannentoernooi tennis

IMG_20161019_141246Breda maakt zich op voor het mannentoernooi van Breda Future van maandag 28 juni tot en met zondag 4 juli 2010 (in 2012 zijn de dames er ook weer bij: klik hier). Het internationale tennistoernooi wordt gehouden onder auspiciën van de Internationale Tennis Federatie (ITF) en de Koninklijke Nederlandse Tennis Bond (KNLTB). Het spelersveld bestaat uit jong internationaal talent die tot de aanstormende wereldtop behoort, met spelers uit de top 200 tot 500 van de wereld.

Het toernooi vindt plaats op tennispark BLTV, Ruitersboslaan 44. Het hoofdtoernooi start maandag, de kwartfinales zijn donderdag 1 juli, de halve finales zaterdag 3 en de finales zondag 4 juli. Als side events zijn er maandag de Sponsor Day & Clinic, woensdag de Kids Day, donderdag de Lady’s Day en vrijdag een Charity Dinner. Oud-topper Paul Harhuis is ambassadeur van Breda Future en drievoudig winnaar van de voorloper. Hij wijst op de waarde van het evenement: ‘Op Thiemo de Bakker en Robin Haase na (de enige Nederlandse mannentennissers die hoger op de ranking staan dan de top 200 tot 500), zal waarschijnlijk de hele Nederlandse top aanwezig zijn.’ Eind augustus, begin september, volgen ook nog Futures in Enschede en Middelburg.

Lees ook:Tennistoernooi Breda Future 2012
Lees ook:Breda Future +: internationaal proftennistoernooi met een plus
Lees ook:World Tennis Tournament: 40 jaar toptennis in Ahoy
Lees ook:World Tennis Tournament 2013 in Ahoy
Lees ook:ABN AMRO World Tennis Tournament 2012 in Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>