Almeerdaagse 2010

Dinsdag 22 tot en met zodag 27 juni 2010 vindt in Almere voor de tweede keer een unieke wandeltocht plaats: de Almeerdaagse. Deelnemers mogen zelf bepalen hoeveel en welke dagen ze wandelen en welke afstand ze willen afleggen: dat kan vanaf 8.00 uur ’s morgens tot uiterlijk 19.00 uur ’s avonds. Iedere dag worden vijf routes uitgezet; de kortste is 5 km en de andere afstanden zijn 10, 15, 25 en 40 km.

 

Dinsdag starten de routes in Almere Poort bij jachthaven Muiderzand, woensdag in Almere Haven op de horecaboulevard, donderdag in Almere Buiten bij winkelcentrum BuitenMere, vrijdag in Almere Buiten bij winkelcentrum DoeMere, zaterdag en zondag in Almere Stad op de Grote Markt. Zondag krijgen de deelnemers een medaille. De voorinschrijving is gesloten, maar inschrijven bij de startlocaties kan nog op de dag zelf.

Lees ook:Evenaar Festival Almere Buiten
Lees ook:Open Dag bij Brandweer Almere
Lees ook:Paardenvierdaagse Epe
Lees ook:Almere Haven Festival: vrijdag 2 t/m zondag 4 september
Lees ook:Historisch Festival Almere

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>