Almere Haven Festival: vrijdag 2 t/m zondag 4 september

Vrijdag 2 tot en met zondag 4 september vindt in Almere Haven voor de 16e keer het Almere Haven Festival plaats: een gratis familiefeest met voor elk wat wils, in de sfeervolle havenkom van Almere. Zaterdag begint om 20.15 uur is het jaarlijkse gratis klassieke Yakult Havenkom Concert met klassieke muziek in de buitenlucht. Het Nederlands Philharmonisch orkest brengt samen met solisten hoogtepunten uit beroemde opera’s.

Zie ook: Eropuit in September en Wereldhavendagen Rotterdam

Zaterdag en zondag staat er een kunstmarkt in het winkelcentrum op op zondag een brocante- en antiekmarkt in de havenkom. Zaterdag en zondag kan iedereen meevaren op authentieke botters op het Gooimeer, is het smullen geblazen op de Rabobank Havenkom Proeverij en zijn er ‘Culturele Tapas’ in het centrum, met voorproefjes van het komende theaterseizoen in Almere en straattheater. Zondag zijn er optredens van shantykoren.  Op zondag zijn de winkels open.

Lees ook:Almere Haven Festival 2017
Lees ook:Rabobank Almere Haven Festival 2014
Lees ook:Haven Festival Almere-Haven 2010
Lees ook:Almere Haven Festival 2011
Lees ook:Almere Haven Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>