Boot Holland 2010 in Leeuwarden

Van vrijdag 12 tot en met woensdag 17 februari 2010 vindt in het WTC Expo in Leeuwarden voor de 20e keer de beurs Boot Holland plaats: de jaarlijkse opener van het waterseizoen (editie 2013: klik hier). Volgens de organisatie heeft de beurs ‘over belangstelling niet te klagen: ondanks de moeilijke economische tijden zijn alle hallen van het beurscomplex gevuld.’ Projectmanager Pieter Fokkema zegt tevreden: ‘De meest toonaangevende jacht –en sloepenbouwers zijn present en met meer dan 300 exposanten laten we de bezoeker een zeer gevarieerd aanbod zien.’ Daaronder zitten 50 nieuwe deelnemers: volgens Fokkema het bewijs dat Boot Holland veel belangstelling geniet.

Ook onder bezoekers is de beurs geliefd en trekt jaarlijks meer dan 50.000 bezoekers. Ieder jaar heeft Boot Holland wel een aantal primerus en ook op deze editie neemt staalbouw een groot aandeel in. Met als blikvanger de motorbotensteiger waar een groot deel van het aanbod motorboten te zien is. Daarnaast zijn ook sloepen, vletten, open boten en niet te vergeten allerlei boot –en watersportaccessoires. Openingstijden vrijdag 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag 10.00 tot 18.00 uur, maandag en dinsdag 13.00 tot 22.00 uur en woensdag 10.00 tot 18.00 uur (bron: persbericht).

Lees ook:‘Boot Holland’: Leeuwarden Botenbeurs
Lees ook:Boot Holland in Leeuwarden
Lees ook:Boot Holland in WTC Leeuwarden
Lees ook:Boot Holland 2012 in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Boot Holland 2011 in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>