Boot Holland in Leeuwarden

Van vrijdag 6 tot en met woensdag 11 februari 2009 vindt in het WTC Expo in Leeuwarden voor de 19e keer de beurs Boot Holland plaats: traditiegetrouw de opener van het waterseizoen (editie 2013: klik hier). ‘Er kan er maar één de eerste zijn en dat is Boot Holland’, is de slagzin van de beurs. De botenbeurs is voor iedereen: beginners en gevorderden, jong en oud. Jaarlijks komen er meer dan 50.000 bezoekers op af. Naast een professionele uitstraling wordt de beurs bij bezoekers en standhouders geroemd om haar gezellige sfeer. Boot Holland heeft dit jaar weer allerlei primeurs en noviteiten:  nieuwe modellen en nieuwe ontwikkelingen van toeleveranciers in de watersportbranche zijn er te zien (bron: persbericht).

 

Boot Holland heeft een nationale primeur: een groot ‘Elektrisch Varen Paviljoen’, een initiatief van Stichting Elektrisch Varen Friesland (SEFF). De SEFF wil elektrisch en hybride varen stimuleren. Dat spaart het milieu, vermindert energiegebruik, spaart de omgeving en is een oppepper voor de duurzame economische ontwikkeling van de provincie. Een andere trekpleister is de replica van de Willem Barentzboot: bezoekers krijgen een indruk hoe zeven walvisvaarders in de 16e eeuw ruim twee maanden op open zee bivakkeerden. Openingstijden vrijdag 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag 10.00 tot 18.00 uur, maandag en dinsdag 13.00 tot 22.00 uur en woensdag 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Boot Holland 2011 in Leeuwarden
Lees ook:Boot Holland 2010 in Leeuwarden
Lees ook:‘Boot Holland’: Leeuwarden Botenbeurs
Lees ook:Boot Holland in WTC Leeuwarden
Lees ook:Boot Holland 2012 in WTC Expo Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Boot Holland in Leeuwarden

  1. Pingback: HISWA te Water misschien voor het laatst in IJmuiden | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>