Boot Holland in WTC Leeuwarden

Vrijdag 10 tot en met woensdag 13 februari 2013 is WTC Expo in Leeuwarden het domein van de 23e editie van Boot Holland (2014: klik hier). De botenbeurs markeert ieder jaar het begin van het watersportseizoen. Vorig jaar trok de Boot Holland ruim 47.000 bezoekers uit binnen- en buitenland en was de belangrijkste botenbeurs aan het begin van het vaarseizoen.

Meer dan 350 exposanten ‘laten hun beste producten zien en kiezen juist Boot Holland om hun wereldprimeur voor het eerst aan het grote publiek te tonen’, aldus de website. De beurs biedt ‘alles wat een watersporter zoekt’: boten, motoren, accessoires, diensten en verenigingen. ‘Een no-nonsense beurs, zonder fratsen.’ Staalbouw is een belangrijke pijler op de beurs, geconcentreerd in de Saksenhal en aan een steiger in hal 3.  Openingstijden iedere dag 10.00 tot 18.00 uur, en maandag 13.00 tot 22.00 uur.

Lees ook:Boot Holland 2012 in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Boot Holland in WTC Leeuwarden
Lees ook:Boot Holland 2014 in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Jubileumeditie Boot Holland in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:‘Boot Holland’: Leeuwarden Botenbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>