Draai van de Kaai in Roosendaal

De Draai van de Kaai kleurt opnieuw geel, juichte heel Roosendaal, toen bekend werd dat de gele truiwinnaar van de Tour de France, Alberto Contador, meedoet aan de 30e editie van de jaarlijkse profwielerronde van Roosendaal, die op maandag 3 augustus wordt verreden (editie 2013: klik hier). Ook Frank Schleck zit in het rennersveld, net als onder andere Mark Cavendish, Mark Renshaw en de Nederlanders Hans Dekkers, Koos Moerenhout en Laurens ten Dam. Bij de dames komt onder meer Nederlands kampioen Marianne Vos.

 

Om 12.30 uur starten de Junioren, om 14.15 uur de Beloften, om 16.30 uur de Elite dames en om 19.00 het hoogtepunt: de Elite Profs. Naast wielrennen is er muzikaal entertainment op het Rosada (of Kade)plein, zoals vanaf 15.30 uur van het jonge zangertje Jordy van Loon, 16.30 uur Jeroen van der Boom, 17.30 uur Nick & Simon, 19.30 uur Gerard Joling  en 21.30 uur de band Canvas.

Lees ook:Draai van de Kaai 2013
Lees ook:Draai van de Kaai in Roosendaal
Lees ook:Draai van de Kaai met Frans Bauer
Lees ook:Acht van Chaam 2014
Lees ook:Draai van de Kaai in Roosendaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>