Acht van Chaam 2014

Woensdag na de Tour staat voor de 76e keer de Acht van Chaam (ten zuiden van Breda) op de agenda van wielercriteria na de Tour de France. Het is de oudste wielerwedstrijd van Nederland. Woensdag 30 juli verschijnen Niki Terpstra en Johnny Hoogerland naast een groot aantal Nederlandse Tourrenners. Marianne Vos won zondag de eerste La Course in Parijs en rijdt haar eerste wedstrijd in Nederland in Chaam. Ook Europees Kampioen bij de Beloften Sabrina Stultiens is van de partij.

Om 10.00 uur starten de Nieuwelingen meisjes en junior vrouwen (40 km), een kwartier later de nieuwelingen (40 km) en 12.30 uur de Junioren-mannen (60 km). Om 14.15 uur volgt Beloften/Elite-mannen (80 km), om 16.30 uur starten de Elite-vrouwen (60 km) en om 18.45 uur de professionals (100 km). Dj’s zorgen voor muzikaal entertainment en de dag wordt afgesloten met een concert van WC-Experience. Tickets: zie website. Van oudsher is het de avond ervoor, van dinsdag op woensdag, feest: de Nacht van Chaam.

Lees ook:Acht van Chaam 2012
Lees ook:Acht van Chaam 2011
Lees ook:75e editie Acht van Chaam
Lees ook:Acht van Chaam 2010
Lees ook:NK Tijdrijden in Zaltbommel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>