Bootexpo Harderwijk

In de jachthaven van Harderwijk vindt van zaterdag 11 tot en met zondag 13 april 2009 voor de derde keer de ‘BootExpo‘ plaats: een grote tweedehands botenbeurs, in de jachthaven naast het Dolfinarium (editie 2010: klik hier). Tijdens de BootExpo kunnen particulieren zelf met hun boot in de haven van Harderwijk afmeren om hun boot te koop aan te bieden. Naast honderden boten van particulieren liggen er ook gebruikte schepen van een aantal makelaars in de haven.

Naast de BootExpo wordt een RibEvent georganiseerd: varen met snelle rubberboten. Tijdens de beurs kan iedereen gebruik maken van een 20-tons kraan, een afspuitplaats, een trailerhelling, een waterskibaan, monteurs en scheepsreparateurs, een notaris, kadaster en een taxateur. De toegangsprijs bedraagt € 5,=, voor 65+ en kinderen van 12 tot en met 16 jaar € 2,50. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee. Iedere bezoekers ontvangt een gratis jaarabonnement op de botenwacht, een soort wegenwacht, maar dan op het water.

Lees ook:‘Bootexpo’ in Harderwijk jachthaven bij Dolfinarium
Lees ook:Bootexpo Harderwijk 2010
Lees ook:Visserijdagen Harderwijk
Lees ook:Visserijdagen Harderwijk 2011
Lees ook:Uitzwaaien Sinterklaas op zaterdag 6 december

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>