De Mijlen van Zeist

Zondag 29 maart 2009 worden in Zeist de jaarlijkse Mijlen van Zeist gelopen. Het parcours loopt deels over verharde wegen en deels over bospaden door het landgoed Beerschoten en het Panbos, aan de rand van Zeist en Bosch en Duin. Een paar jaar geleden werd de route daarheen verlegd: dat is door de renners goed ontvangen. Het parcours bestaat uit een ronde van 5 mijl (8,05 km). Het is geen cross, maar als het heeft geregend, kunnen er plassen op de bospaden liggen. Start en finish zijn op de Josef Israëllaan. Inschrijven kan nog op de wedstrijddag zelf: in het clubgebouw van A.V. Fit, een kilometer van de startplaats.

Om 12.00 uur starten de wedstrijdloop en de prestatieloop over 10 mijl en de prestatieloop over 5 mijl. Vijf minuten later begint het Mijltje: de jeugdloop over 1 mijl. Alle deelnemers ontvangen bij inschrijving een gratis entreekaartje voor 29 maart voor zwembad de Dijsselburg naast de atletiekbaan. Houdt er rekening mee dat op 29 maart de zomertijd is ingegaan!

Lees ook:Sylvestercross Soest 2011
Lees ook:‘AD 20 van Alphen’ 2009
Lees ook:‘AD 20 van Alphen’: openingsklassieker
Lees ook:Vestingloop ‘s-Hertogenbosch
Lees ook:Geinloop: halve marathon net buiten Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>